GoPro Trade-Up programma

GoPro Trade-Up programma

GoPro breidt het Trade-Up programma uit naar 28 landen in Europa. Pak nu ook je voordeel en ruil je oude (GoPro) camera in en krijg €100 korting op een GoPro HERO8 Black of €50 op een nieuwe GoPro HERO7 Black.

GoPro maakte vandaag bekend dat het in de VS zo succesvolle Trade-Up programma wordt uitgebreid naar de EU.

Wat is het GoPro TradeUp-programma

Met het GoPro TradeUp-programma kunt u een digitale camera1 inruilen tegen een korting op een nieuw, topmodel GoPro. GoPro zal zelfs de verzending in beide richtingen betalen. Bekijk de actie op shop.gopro.com/tradeup.

Heb je nog een oude GoPro camera of andere digitale camera1 die aan vervanging toe is of waar je niks mee doet, ruil deze dan in voor een nieuwe GoPro HERO8 Black of GoPro HERO7 Black €100,-/€50,- korting.

Normaal gesproken was die €100,- maar nu de HERO8 Black er is, is de HERO7 Black met €80,- afgeprijsd. Met het Trade-Up programma komt daar dus nog €50,- bovenop. De GoPro HERO7 Black komt dan op €299,99, de HERO8 Black op €329,99

Hoe werkt het?

Ga naar de GoPro TradeUp actie pagina

  1. Maak een keuze voor de GoPro HERO8 Black of GoPro HERO7 Black
  2. Stuur je oude camera op. GoPro betaald de verzendkosten
  3. Als GoPro je oude camera heeft ontvangen sturen ze de nieuwe camera op

Vergeet meteen niet een goede micro SD geheugenkaart voor je actioncam te bestellen voor in je camera. Wil je weten welke kaart het beste is voor de GoPro HERO8 of HERO7 Black? Bekijk dan snel de HERO7 geheugenkaarten post voor meer informatie.

Welk type camera kan ik inruilen

Elke digitale camera van elk merk komt in aanmerking voor inruil zolang deze minimaal €99,99 nieuw heeft gekost. Stuur ze GoPro toe!

De camera die ik wil inruilen werkt niet. Is dat goed

Ja, GoPro neemt uw aan camera in elke toestand. Krassen, deuken, vernietigd - geen zorgen.

Welke modellen camera's zijn verkrijgbaar via TradeUp

Via het TradeUp programma kan je in Nederland een nieuwe GoPro HERO8 Black of GoPro HERO7 Black kopen met €100,- of €50,- korting.

Hoeveel camera's kan ik inruilen

Je kunt zoveel als je wilt inruilen, maar je moet elke camera afzonderlijk registreren op shop.gopro.com/tradeup. Er is slechts één korting per camera-aankoop toegestaan.

Hoe verzend ik mijn camera

U ontvangt een e-mail met instructies voor het verkrijgen van uw prepaid verzendlabel. (De e-mail komt van UPS®, niet van GoPro, dus wees op uw hoede.) Print het vervolgens uit, pak het in en verzend het.

Zijn er verzendkosten of andere kosten

Nee. Je ontvangt van UPS een prepaid verzendlabel om je camera in te sturen. Uw nieuwe GoPro wordt ook gratis geleverd. Er zijn geen extra kosten om in uw camera te handelen.

Wanneer moet ik mijn camera retourneren

Verstuur je oude camera met het aangeleverde UPS verzendlabel binnen 45 dagen na het voltooien van de bestelling.

Wanneer krijg ik mijn nieuwe GoPro en wanneer worden de kosten in rekening gebracht

Nadat GoPro uw inruilcamera heeft ontvangen, brengen ze via de aangegeven betaalmethode de kosten in rekening en verzenden ze uw nieuwe GoPro binnen 14 dagen.

Waarom wil GoPro mijn camera

Het is niet zo dat GoPro je oude camera wilt hebben, ze willen het eenvoudig voor u maken om de nieuwste en beste GoPro camera te bemachtigen.

Kan Trade Up worden gecombineerd met andere aanbiedingen of promoties

Nee, Trade Up kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, kortingen of promotiecodes of worden toegepast op eerdere aankopen.

1 Elke GoPro of digitale camera met een originele verkoop waarde van minimaal €99,99 komt in aanmerking voor de inruil actie.

GoPro Trade-Up programma - 5.0 RSV_OUTOF 5 RSV_BASEDON 3 RSV_VOTES

GoPro Tips

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.

Voor de beste grip plak je de adhesive mounts op een schoon en glad oppervlak, bij voorkeur op kamertemperatuur.

Zorg de dag van te voren je accu's vol zijn en je microSD kaarten leeg.