Karma Drone onderdelen - GoPro Blog

GoPro Karma Controler

De Karma controller is een alles-in-één vluchtcomputer en camerabedieningssysteem voor de Karma Drone. Gebaseerd op bekende game controllers maakt de Karma controller het makkelijk om de drone te besturen en op hetzelfde moment je camera te bedienen.

access_time

GoPro Karma Replacement Landing Gear

De GoPro Karma replacement landing gear is een reserve of vervangend landingsgestel voor de GoPro Karma drone. De Karma drone is zo ontworpen dat je zelf eenvoudige reparaties kunt uitvoeren. Dit betekent dat je snel weer kunt vliegen zonder hoge reparatiekosten te hoeven maken.

access_time

GoPro Karma Core

De Karma Core is een volledige vervanging voor beschadigde Karma drones die niet met een nieuwe arm of een nieuw landingsgestel kunnen worden gerepareerd. Deze onderdelen kunnen gemakkelijk worden vervangen en zijn afzonderlijk beschikbaar als er geen andere schade aan je drone is.

access_time

GoPro Karma Case

De GoPro Karma Case is speciaal ontworpen voor de GoPro Karma Drone. Je kunt de compacte koffer dragen aan een van de twee handvatten óf dragen als rugzak. Dankzij de ingebouwde schouder-mount kun je zelfs opnames maken terwijl je de case op je rug meeneemt!

access_time

GoPro Tips

Een timelapse hoeft niet de hele dag te duren. 20 minuten aan foto's in een clip van 30 seconden kan net zo krachtig zijn als 24 uur aan foto's.