Software & boeken - GoPro Blog

GoPro Player + ReelSteady update

GoPro, Inc. heeft vandaag de nieuwe GoPro Player + ReelSteady applicatie aangekondigd - een krachtige, maar gebruiksvriendelijke desktop app met stabilisatie op professioneel niveau en 360 content tools voor creators - alles in één post-productie pakket.

Updates voor Quik App

Updates voor Quik App zorgen voor slimmere Auto HiLights + preciezere bewerkingstools dankzij GoPro-metadata.

GoPro: Professional Guide to Filmmaking

Dit boek beschrijft alle dingen die je nodig hebt om de basis van je GoPro camera te begrijpen. Er zijn veel voorbeelden in de vorm van foto's en QR-codes die naar YouTube filmpjes leiden.

Editing software

Waar kan je je GoPro filmpjes allemaal mee bewerken. Er is nogal wat gratis, voor weinig of voor heel veel verkrijgbaar. Hieronder een kleine selectie van wat er allemaal beschikbaar is.

GoPro QuikStories

Vandaag heeft GoPro een nieuwe app uitgegeven GoPro + QuickStories deze app vervangt Capture (voorheen GoPro App) en werkt samen met Quik, de snelle film editor van GoPro. Wat is er nou allemaal veranderd?

Magix FastCut 3 Plus Edition

Leef het avontuur: zet je opwindende leven en je favoriete momenten om in adembenemende videoclips met muziek. Zo eenvoudig gaat het: opnames selecteren, sjabloon toepassen en Fastcut doet de rest.

VEGAS Pro 14 Edit

VEGAS Pro 14 Edit is de eerste stap in een nieuw tijdperk van de videoproductie. Formaten in hoge resolutie, uitgebreide hardware-ondersteuning en een groot aantal gereedschappen dat ons idee van de meest intuïtieve NLE-software op de markt nog verder vergroot.

Photo Mechanic

Deze zomer had ik een aantal sportevenementen waaronder het EK Lacrosse waar ik als officiele toernooi fotograaf actief was samen met een collega. Om te zorgen dat de spelers makkelijk en snel foto's van hun team of hun zelf konden vinden was het van belang om op elke foto aan te geven welke spelers er op staan.

Magix FastCut 2

Met de veelzijdige sjablonen en krachtige tools van MAGIX Fastcut zet je opnames van je videocamera, smartphone of tablet om in video's vol actie, geheel naar jouw smaak.

GoPro Tips

Vergeet je Anti-Fog Inserts niet, deze zorgen er voor dat je lens niet beslaat in koude en vochtige omgevingen.