DJI Air 2s

DJI, de wereldleider in civiele drones en creatieve cameratechnologie, zet vandaag een nieuwe maatstaf voor hoogwaardige vliegprestaties en ongelooflijke beelden met de nieuwe DJI Air 2S.

DJI Mavic Air

De DJI Mavic Air is een drone met camera die je dankzij het compacte formaat altijd met jou mee op avontuur neemt: ingeklapt is de drone namelijk maar net groter dan je smartphone. Klein, maar krachtig, dat is een mooie omschrijving van de Mavic Air.

DJI Mavic Pro Platinum

De Mavic Pro Platinum van DJI is een portable drone uitgerust met 3-assige gimbal en 4K camera. De drone is uiterst compact en dankzij de inklapbare constructie nog kleiner te maken. De nieuwe Platinum variant en wel 4dB stiller dan zijn voorganger.

GoPro Karma Drone

De Karma drone van GoPro is een nieuwe ready to fly quadcopter met opklapbare armen en landingsgestel, waardoor hij zeer gemakkelijk mee te nemen is in de bijgeleverde rugtas, die ook dient als koffer. De megeleverde Karma Grip maakt van de Karma stabilizer een handige handheld of mountable gimbal.

DJI Mavic Pro

De Mavic Pro van DJI is een portable drone uitgerust met 3-assige gimbal en 4K camera. De drone is uiterst compact en dankzij de inklapbare constructie nog kleiner te maken.

DJI Spark

Minidrone Spark van DJI bevat alle moderne technologieën om je creativiteit ten toon te spreiden. De Spark is onder meer voorzien van een over twee assen gestabiliseerde 12-megapixelcamera met Full HD-videofunctie en diverse intelligente vliegfuncties.

AirDog AD10

Deze AirDog AD10 Drone heeft op de CES 2015 de onderscheing voor beste drone ontvangen. Het is 's werelds eerste Auto Follow drone met een specifieke action sports modus!

GoPro Tips

Voor de beste grip plak je de adhesive mounts op een schoon en glad oppervlak, bij voorkeur op kamertemperatuur.