GoPro Trade-Up programma

GoPro breidt het Trade-Up programma uit naar 28 landen in Europa. Pak nu ook je voordeel en ruil je oude (GoPro) camera in en krijg €100 korting op een GoPro HERO9 Black of GoPro MAX.

access_time

Black Friday aanbiedingen 2021

Black Friday en Cyber Monday komen er weer aan al zijn er al genoeg winkels die deze week al een extra een Cyber Week houden. Hier een overzicht van de verschillende GoPro Black Friday aanbiedingen.

access_time

Black Friday aanbiedingen 2020

Black Friday en Cyber Monday komen er weer aan al zijn er al genoeg winkels die deze week een Cyber Week houden. Hier een overzicht van de verschillende GoPro gerelateerde aanbiedingen.

access_time

HERO8 Black Friday aanbieding

GoPro had al een mooie GO BIG. SAVE BIG. bundel aanbieding maar deze is nu nog eens €100 voordeliger. Met deze Black Friday aanbieding bespaar je in totaal nu €165,-!!!

access_time

Beste HERO8 Black deal ooit

GoPro heeft weer een mooie online actie, €100 korting op de GoPro HERO8 Black en de Go Big, Save Big bundel. Deze zijn nu €329.99 en €379.99 en dat is zonder Trade-Up. De Trade-Up veranderd niet, die blijft €329.99, nu dus zelfde prijs zonder een oude camera in te leveren.

access_time

Bespaar op de HERO8 + gratis accessoire

ACTIE AFGELOPEN
GoPro heeft weer een mooie aanbieding, €50 korting op een GoPro HERO8 Black + een gratis accessoire naar keuze*.

access_time

HERO8 Black Valentijns aanbieding

Naast de al mooie GO BIG. SAVE BIG. bundel is er nu een More power to ya. bundel. Met deze bundel krijg je een gratis Dual Charger + Battery en een 32GB SanDisk microSDHC kaartje ter waarde van €75. Een leuk valentijn cadeautje voor de prijs van de losse camera.

access_time

HERO8 Black Feestdagen aanbieding

De Black Friday t/m Cyber Monday actie is weer voorbij maar je kan nog steeds profiteren van een mooi voordeel bij aanschaf van de GO BIG. SAVE BIG. bundel. Deze is nu net zo duur als een loss HERO8 Black camera.

access_time

Bundel en Bespaar € 200

De zomer is in aantoch en dat is altijd een mooie tijd om vast te leggen. Zat je al te denken om een GoPro camera mee te nemen op je vakantie in eigen land dan is dit misschien wel het moment om hem aan te schaffen. Koop de GoPro HERO9 Bundel inclusief GoPro abonnement en bespaar € 200!

access_time

GoPro HERO8 Black aanbieding

De HERO8 Black begint nu overal beschikbaar te worden. GoPro zelf heeft nog steeds de beste aanbiedingen zoals de GO BIG. SAVE BIG. bundel.

access_time

GoPro HERO7 Black aanbieding

Actie afgelopen maar, de GoPro Trade-Up is nog beter. HERO7 Black voor maar €299,99. GoPro heeft de HERO7 Black zelf op dit moment in de aanbieding voor €379,99. Een aantal Nederlandse aanbieders gooien hier nog een schepje bovenop, of beter gezegd, halen er nog wat van af en bieden de HERO7 Black bijna aan voor de prijs van de Silver.

access_time

GoPro HERO7 Black Adventure Kit

Actie afgelopen Bij de aanschaf van een GoPro HERO7 krijg je tijdelijk een gratis Adventure Kit twv €49,99. Deze kit bevat een GoPro Casey opberg koffer, Head Strap + Quick Clip en The Handler.

access_time

GoPro Tips

De camera kan op plekken komen waar je zelf niet kan komen, dus wees creatief. Experimenteren zorgt voor het beste resultaat.