Telesin Aqua Filter 2-pack voor GoPro Super Suit

Telesin Aqua Filter 2-pack voor GoPro Super Suit

Mooie levendige onderwaterkleuren vast te leggen? Druk gewoon een filter op je Super Suit en laat de filters alle kleurcorrecties voor u doen, geen bewerking achteraf meer noodzakelijk.

Belangrijkste kenmerken van de Telesin filter pack voor GoPro HERO5 Super Suit

  • Speciaal ontworpen voor de HERO5 Super Suit waterdichte duik behuizing
  • Set met rood en magenta filter
  • Gepatenteerde kleur formules garanderen perfecte tropische video's
  • Inclusief custom case om uw filters te beschermen

Het rode filter is perfect voor duiken in tropische en blauwe wateren van 5 tot 25 meter terwijl het magenta filter in groen water van 5 tot 25 meter voor prachtige onderwaterkleuren zorgd. Bij elke filter set zit een gewatteerd bescherm zakje om de filters veilig in op te bergen en paraat te houden.

Maar je hoefd niet alleen een duiker te zijn om deze filters te gebruiken, ook in het lokale zwembad of bij de plas kunnen ze nuttig zijn. Ga je lekker naar een zwempark of gewoon het badje in de achtertuin dan zorgd het magenta filter ook voor meer rood in en dus een betere lichtbalans in de foto.

Meegeleverde accessoires

  • 1 rood filter
  • 1 magenta filter
  • 1 opberg zakje

Telesin Aqua Filter 2-pack voor GoPro Super Suit - 4.7 RSV_OUTOF 5 RSV_BASEDON 3 RSV_VOTES

GoPro Tips

Ben je niet tevreden met de standaard instel mogelijkheden, gebruik dan Protune om volledige controle over de instellingen te krijgen.

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.

De camera kan op plekken komen waar je zelf niet kan komen, dus wees creatief. Experimenteren zorgt voor het beste resultaat.