HERO11 Black vs HERO10 Black

Nu de HERO11 Black uitgekomen is bekijken we de twee meest recente modellen en vergelijken deze met elkaar. Is de HERO11 echt zoveel beter dan de HERO11, je leest het hier.

access_time

HERO10 Black vs HERO9 Black

Nu de HERO10 Black uitgekomen is bekijken we de twee meest recente modellen en vergelijken deze met elkaar. Is de HERO10 echt zoveel beter dan de HERO9, je leest het hier.

access_time

HERO9 Black vs HERO8 Black

Nu de HERO9 Black is aangekondigd alvast een snelle vergelijking op basis van specificaties.

access_time

HERO8 Black vs HERO7 Black

Nu de HERO8 Black er is is het tijd om hem met de voorganger te vergelijken. Op het eerste gezicht lijkt er weinig verschil in te zitten maar al met al zijn er toch veel verbeteringen.

access_time

DJI OSMO Action vs HERO7 Black

DJI heeft de OSMO Action camera uitgebracht. Hoe staat deze zijn mannetje tegenover de GoPro HERO7 Black?

access_time

HERO7 Black vs HERO6 Black

De HERO7 line-up is bekend. De HERO6 Black wordt opgevolgd door de HERO7 Black. Op hardware gebied is er eigenlijk niks veranderd en is de HERO7 Black eigenlijk een software update van de HERO6 Black, je zou het een HERO6+ Black kunnen noemen.

access_time

HERO7 Silver vs HERO5 Black

De HERO7 line-up is bekend, en op de HERO7 Black na is het een ramp. Bekijk hier het verschil tussen de HERO7 Silver en de prijsvoorganger de HERO5 Black.

access_time

HERO7 White vs HERO (2018)

De HERO7 line-up is bekend, en op de HERO7 Black na is het een ramp. Bekijk hier het verschil tussen de HERO7 White en de 6 maanden oude prijsvoorganger de HERO (2018).

access_time

HERO6 Black vs HERO5 Black

De GoPro HERO6 is nu een paar dagen op de markt en ik zie veel vragen voorbij komen wat er nou zo speciaal is. €100,- meer voor 4K60, dat is toch niet de moeite? Toch is er intern heel veel verdanderd wat die €100,- meer dan waard is.

access_time

GoPro Tips

Voor de beste grip plak je de adhesive mounts op een schoon en glad oppervlak, bij voorkeur op kamertemperatuur.