GoPro HERO7 Black aanbieding

GoPro HERO7 Black aanbieding

20% korting bij de MediaMarkt

De MediaMarkt is 20 jaar in Nederland en om dat te vieren hebben ze geen lastige BTW actie die neer komt op 17.36% korting maar een heuze 20% korting op bijna het gehele assortiment vanaf vrijdag 25 januari.

Op een GoPro HERO7 Black is dat al snel € 85,- korting wat de GoPro HERO7 Black naar een prijs van € 343,20 brengt. Zo houd je weer €85,- over om bij GoPro aan accessoires uit te geven. Daar loopt t/m 31 januari nog steeds de 50% korting actio op accessoires. Een goede week om een nieuwe GoPro aan te schaffen.

De GoPro HERO7 Black is de opvolger van de GoPro HERO6 Black en de meest geavanceerde GoPro ooit. Eerder bekend als actioncam, maar mag met recht ook als camera bestempeld worden. Je legt er niet alleen meer actie mee vast in indrukwekkende video's, maar ook voor fotograferen is hij uitermate geschikt. Echt een camera voor iedereen!

Alle foto- en videomomenten leg je moeiteloos vast op 4K vloeiende video’s en haarscherpe foto’s van 12 Megapixel. Door de zogenaamde HyperSmooth-stabilisatie krijg je gimbal-achtige video’s, zonder het gebruik van een daadwerkelijke gimbal. Deze indrukwekkende manier van video's stabiliseren laten lijken alsof de camera zweeft. Zelfs bij extreme trillingen of bewegingen, zal de HERO7 de beweging voorspellen en deze corrigeren.

De GoPro HERO7 Black kan je behalve via het ingebouwde touchscreen, ook via stembediening besturen. Super handig dus als je je handen vol hebt, de GoPro op een statief hebt staan of gemonteerd op bijvoorbeeld je mountainbike en zich een mooie sprong of spannend stuk in het parcour aandoet. Met bijvoorbeeld de stemcommando’s “GoPro, take a photo” of “GoPro, start recording”, bedien jij de GoPro moeiteloos zonder het touchscreen of de knoppen aan te raken.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro HERO7 Black

  • Haarscherpe 4K video met 60 beelden per seconden
  • Full HD filmt hij met maar liefst 240 beelden per seconde
  • HyperSmooth beeldstabilisatie
  • Fotograferen met 12 megapixels
  • Inzoomen via het ingebouwde touchscreen
  • Waterdicht tot 10 meter, zonder gebruik van een extra behuizing
  • Spraakbediening en ingebouwde GPS
  • Horizontaal én verticaal foto’s en video’s maken
  • Wind-, trillings- en bedieningsgeluiden zijn verledentijd
  • Verwisselbare batterij

GoPro HERO7 Black aanbieding - 5.0 RSV_OUTOF 5 RSV_BASEDON 1 RSV_VOTE

GoPro Tips

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.

Een timelapse hoeft niet de hele dag te duren. 20 minuten aan foto's in een clip van 30 seconden kan net zo krachtig zijn als 24 uur aan foto's.

Voor de beste grip plak je de adhesive mounts op een schoon en glad oppervlak, bij voorkeur op kamertemperatuur.